Felkérést kaptam freesoul-tól egy újabb játékra.A játék lényege,három ciki,vagy idegesítő dal megnevezése.Ha elkészültél hívj meg három másik tagot is a játékba.

Számomra a legkiborítóbb talán mindjárt ez a "gyöngyszem".Kiszel "szemöldök"Tüncike,és ratyi barátja,fantasztikus énektudásukkal kápráztatják el a nagyérdeműt,nem megfeletkezve,a dal finoman cizellált szövegéről sem.Nagyon mélyenszántó gondolatokat közöl ez a dal,ami egyébként a siketek és gyengénlátók közt sem aratott osztatlan elismerést.Nem is értem miért?:)

Javasolnám egyébként kényszervallatások,illetve különösen kegyetlen kivégzési módokhoz alkalmazni.Egyszer belehallgattam,majd két hét rángógörcsöt kaptam tőle.

Ime tehát büntetésként nektek is:

 

A második is hasonló reakciókat váltott ki belőlem.Egy igényes előadó,talán még igényesebb produktuma a következő.Igen,Ő az!

GYŐZIKE!!

 

Az igazság az,hogy a harmadik helyre nem tudtam eldönteni kit is rakhatnék,ezért kettőt is bemutatok nektek.Mind zeneileg,mind szövegben bőven vihetné a "förtelmesen szar"címet,de ezt a döntést inkább rátok bízom.Erős idegzetü,enyhén mazohista hajlamúaknak ajánlanám,halgassák végig,de csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Ime tehát holtversenyben a harmadik helyezés:

 

 

 

Remélem sikerült kellő "minőségi"anyaggal szolgálnom.Az esetleges mellékhatások tekintetében,pedig forduljatok kezelőorvosotokhoz,vagy gyógyszerészetekhez.:)

 

Akiket meghívok a játékba:

 

Seafalcon

bpmacsek

Noithery