Rengeteg előítélet él az emberekben a tetoválásokkal kapcsolatban.Ezt személyes tapasztalataimból mondom,hiszen miután leszereltem nekem is rajzoltak a karomra.Pontosabban mindkét karom ki van varva.Számomra a tetoválás csak akkor szép,ha egyedi,és nem a  divatmajmok nonfiguratív tucatterméke van az emberen.Találkoztam sokakkal akiknek tetszettek a tetkóim,de volt olyan is aki lenézett érte.A legutolsó ilyen incidens egy sörözés alkalmával fordult elő.Ültünk a "bázis" teraszán,beszélgettünk,és söröztünk.Mögöttem ült a másik asztalnál egy apuka,két kisgyerek,és a feleség.Az egyik kisfiú megkérdezte az apukáját,hogy"mi van a bácsi kezén?"

Apuka félhangosan a lehető legkulturáltabb módon válaszolt:

- Ne bámuld,mert ez biztos egy primitív sittes lehet!

Megfordultam,tiszta ideg lettem,de a gyerekek miatt visszafogtam magam,és megkérdeztem tőle,miből jött ez a megállapítása.

Láttam,hogy zavarba jött a reakciómtól,ezért megelőztem,és a gyerekre kacsintva csak annyit mondtam,hogy rossz voltam az oviban és összefirkáltak a többiek.Ezzel le is zártam volna a dolgot,mire anyu megszólalt,hogy tényleg primitív!

Ekkor már elöntötte teljesen a szar az agyam,úgyhogy visszafordultam,és megkérdeztem,miből jött rá?Abból,hogy nem kezdem elmagyarázni egy 4 éves forma gyereknek,hogy a tetoválásoknak több ezer éves kultúrája van,és már i.e. V.századból maradtak fent emlékek? Vagy,hogy  Hérodotosz szerint a trákoknál ez a nemesség jelképe volt?

Láttam rajtuk,hogy a szoftver lefagyott,gondoltam még alázom kicsit őket.

Apura nézve kijelentettem,hogy ezzel Ő biztosan tisztában volt,csak nem akarta mondani.A következő mondat amit tőle hallottam,az az volt,hogy iszunk-e még egy sört?

Visszautasítottam,besétáltam a pulthoz,és vettem két nyalókát a gyerekeknek,amiben volt tetkó matrica is.Odaadtam nekik,és csak azt mondtam hozzá,hogy ha nagyok lesznek és valamivel nincsenek tisztában,ne nyilatkozzanak róla.

Visszaültem az asztalunkhoz és beszélgettünk tovább,de húsz perc múlva apa odajött és elnézést kért.Mondtam semmi gond,csak ne sértsen meg ismeretlenül,mert nem tudhatja milyen reakciókat válthat ki ezzel.Szabadkozott még egy picit,majd elmentek.

De,hogy azért kicsit feldobjam nektek a dolgot,idecsempészek azért némi humort is.Bemutatok néhány olyan tetkót,amin szétröhögtem az agyam.Tuti,hogy egyediek,de normál ember ilyet nem varratna magára.

Ime az első:

Azt értem,hogy imádja ezt a DDR-es cuccot,de ennyire?!:D

Itt a következő.Ez szeptember 11. óta hatalmas sikert arathat egy reptéren például:

 

 

És a végére hagytam a legjobbat!

Hazugságvizsgáló!! Hölgyek figyelmébe ajánlanám.Felvesztek valami dögöset,és mindjárt kiderül a delikvens hazudik-e,mikor azt mondja,hogy már nem tetszel neki:D

Ime:

 

 

Remélem tetszett mindenkinek aki megnézte