Egy barátommal Skype-oltunk,és közben idétlen videókat küldözgettünk egymásnak.Egy idő után,jöttek a zenei videók,és azok közül is az ütősebbek.Gondoltam megkeressük a lejobbakat.Tisztelettel jelentem,sikerült!

Ezt kívánom megosztani most veletek.

Kezdjük mindjárt egy hazai csúcstermékkel!A szövegre tessenek odafigyelni,főleg a refrén javallott megtanulásra. ( Holnap kikérdezem )

Ime tehát ez a gyöngyszem:

 

 

 

Gyönyörű gyerekdal volt,ugye?

 

A másodiknak bemutatok egy fantasztikus kínai rappert,aki egy ottani tehetségkutatón villantotta meg tudását.A videot nézve,engem egy retardált majom nyervogására emlékeztet,bár lehet,hogy a szövegben van a titok.Remélem felfedezték azóta,és a rapperek népes táborát bővíti azóta az ottani 50 cent.

 

 

 

Harmadiknak egy üzbég zenei csemege.A "tinédzser"korú énekes igényes klipjében néha megjelenik egy hastáncos nő,fokozva ezzel is a zenei élményt,és nem kevésbé a már szinte űrkorszaki technikákat felsorakoztató képi elemeket is.

 

 

 

A most következőt nem tudom meghatározni.A McDonald's bohóc rángatózik.Talán ennyi amit elöljáróban mondanék.A zene - már ha ez az -talán még igényesebb mint az eddigiek.

 

 

 

 

 

A végére hagytam,egy már szinte relikviának számító cseh remeket.Magyar felirattal,csak,hogy a szöveg értésének élménye se maradjon ki.Fantasztikus.

A pajesz visz mindent!:D

 

 

 

A vicc az egészben az,hogy annyit hallgattam amíg felraktam,hogy a dallama a fülemben maradt:D