Az egyik "csoda válogatásomnál" melba azt kérdezte kommentben,hogy honnan szedem ezeket a hülyeségeket.Nem nehéz rátalálni ezekre a dolgokra,ha már egyszer beletrafáltál véletlenül.Sok ilyen,vagy hasonló baromság van fent a neten,de a YouTube kifogyhatatlan tárháza a sok retardált exhibicionista videonak.

A most bemutatni kívánt egyveleg,pl.Kazakhstan Idol néven fut.Az első előadó,gyönyörű nótát dalol a Katyusát.Itthon talán ezt a számot ebben a formában a fiatalok nem ismerik,nekik ez a variáció inkább úgy ismert,hogy" Ellopták az oroszok......"

A zsűriben vihogó kis vörös - Vuk mutterja lehet - eléggé egyértelműen jelzi a versenyzőknek a produktumukról alkotott véleményét.A második gyerek,nemtudom mit ad elő,nem ismerem,de a rángásaiból ítélve,valami ottani sláger lehet.

És elérkeztünk a harmadik,ezáltal a legjobb előadóhoz.Emberünk nem kevesebbet tesz,mint,hogy Bomfunk Mc's-től adja elő a freestyler c.számot,DE BALALAJKÁN!

Azoknak akik nem ismerik ezt a számot itt egy kis ízelítő az eredetiből

 

 

Most már nem húzom tovább az időt,jöjjön tehát a várva várt video!

 

 

 

És,hogy a döbbenet teljes legyen,ime bizonyíték arra,hogy gagyi,hablaty dumával,zenei tudás nélkül is lehet hatalmas sikereket elérni!Örjöngő tömeg,tomboló csajok.Neki már nem kell többé birkákat,és lovakat legeltetnie.

 

 

Remélem osztatlan sikert aratott,és már rohantok is megvenni a cd-jét.