Látogatottság

látogató számláló

Nevem innen ered :)

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás

A világ legbizarrabb halálesetei

Az egyik előző bejegyzésemben,már feszegettem,az emberi hülyeség témakörét.Most is hasonlóképpen teszek,bár most közel sem olyan mókásak a történetek,inkább bizarrak,vagy még inkább szánalmasak.Némelyik halálesetnél megdöbbentő "kreativitást"lehet felfedezni,mások pedig iszonyúan morbidok.

Az FBI minden évben, az elkövetett 36000, gyilkossággal végződött bűneset kivizsgálása után nyilvánosságra hozza az adott év legbizarrabb ügyeit. íme, a 12 legelképesztőbb haláleset: 

1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belső sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.


2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idős hölgy következő nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.


3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésből vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székéről. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró később valószínűleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.


4. A 17 éves David Danilt barátnője ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövű vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátnő) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".


5. Javier Halos (27) végzetét a főbérlője okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlő már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.


6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.


7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nevű bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.


8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.


9. John Joe Winter őrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevű robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelő oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tűnt el.


10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repülőgép sugárhajtóművet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony erősen tiltakozott a hatalmas hang és a tűzveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtómű helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtóművet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.


11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" című filmből merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetőtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.


12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.

Ha celeb vagy,minden más

A híradóban néztem,és miután már régóta lehetett tudni,hogy csak egy vádpontban emelnek vádat ellene,gondoltam leírom mit is gondolok erről.

Itt a hír:

"Vádat emeltek Stohl András színész ellen, akit súlyos testi sértést okozó ittas vezetéssel vádolnak - közölte a bíróság. A színész május 8-án hajnalban okozott közlekedési balesetet Fót és Budapest között, a rendőrség szerint ittasan és kábítószer hatása alatt.A szóvivő nem kívánt válaszolni az MTI-nek arra a kérdésére, hogy kábítószer fogyasztása miatt is felelősségre vonhatják-e Stohlt, vagy az önként vállalt elterelés miatt ez a vádpont később sem merülhet fel."

Engem kicsit aggaszt,hogy az az ember akinek "celebként",jó példával kellene az élen járni,elköveti (nem először)ezt a büncselekményt,és "csak"az ittas vezetést tárgyalja a Bíróság.Alapvetően a magyar jog üldözendőnek tekinti,a kábítószer terjesztést és a fogyasztást is.Jelen esetben-véleményem szerint-az ittas vezetés mellett simán elférne súlyosbító körülményként a drogfogyasztás is.Ezt várná az ember egy normális országban.Ehelyett nálunk,mindenféle "sztár ügyvédek" ilyeneket simán kimosnak,lásd Császár Előd esete.

Itt egy remek nyilatkozat:

"A vizsgálat tiltott pszichotróp anyagot mutatott ki Stohl András szervezetében, de a halálos közúti balesetet okozó Császár Elődöt védő ügyvéd szerint ittas vezetőknél a kábítószer fogyasztása nem befolyásolja a büntethetőséget. Annak ellenére nem súlyosbító körülmény a drogfogyasztás, hogy súlyosan korlátozza az autót vezető ember érzékszerveit, a sebesség- és térérzékelést."

 

Gondolom másokban is felötlött a kérdés,hogy ha nem ismert ember követi el,ezt a borzalmat mi történne?

Megmondom. A műanyag lakat rohadna rá,előzetesben.

Kicsit visszás a történet,mert  valahogy a celebeket más mércével mérik,mintha törvény felett állnának.Cimborámnak kettő évre vették el a jogosítványát,mert egy lagzi után,részegen hazavitte a kocsiját,egy földúton,ahol a madár sem járt hajnalban.(csak a rendőrök)Elvitték,vérvétel,és  miután nem volt szenvedó alanya a sztorinak,igy szabadlábon védekezhetett.A vége egy jó kis felfüggesztett lett.

Csak hogy itt,emberek sérültek meg,nem is kicsit+a drog hatása,amit ugye nem vizsgálnak.Ez  a BTK.-ban  így szerepel:

-"Aki közúton gépjárművet szeszes italtól befolyásolt – tehát már részeg – állapotban vezet vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer – pl. ilyen gyógyszer, vagy kábítószer – hatása alatt áll, az egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Aki az ittas vezetésével balesetet és másnak súlyos testi sértést – pl. csonttörést – okoz, az már három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Aki az ittas vezetésével maradandó fogyatékosságot vagy tömegszerencsétlenséget okoz az öt évig terjedő szabadságvesztéssel, míg ha a baleset miatt a sértett meghal, úgy kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést rendel kiszabni a törvény. Természetesen a büntetési tételek a maximumot jelentik, amit a hatóságok alkalmazhatnak és nem a ténylegesen kiszabandó büntetést. A büntetés mértéke mindig az adott cselekmény súlyán, az enyhítő és súlyosbító körülményeken múlik.-"

 

Tanulság:

Légy celeb,mert akkor........

Pár ötlet ahoz,hogy "igényes" celeb lehess:

1.Ne tudj magyarul,de, vagy énekelj,vagy műsorod legyen "full primitív"kategóriában,ha lehet családostul.

2.Minden héten más legyen a gyereked apja-egy idő után azért állapodj meg egy valakinél-és naptárakat készíttes magadról.

3.Az összes szenylapban legyenek rólad képek,irások,még akkor is,ha amerika után itthon csak pincérnő vagy.

4.Nőként,feküdj le boldog-boldogtalannal a médiából,és reklámozd.

Többet nem írok le,mert azért már fizetni kell. :))