Látogatottság

látogató számláló

Nevem innen ered :)

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás

Rendőrségi jegyzőkönyvek best of

A következőkben idézeteket olvashattok rendőrségi jegyzőkönyvekből.Sajnos az ehhez hasonló csodálatos feljegyzések,és kinyilatkoztatások miatt is növekszik a rendőrök szellemi képességeinek negatív megítélése,de hogy egy klasszikust idézzek:"A tények makacs dolgok"( Virág elvtárs a tanú c.filmből )

Elmúlt az az idő.mikor 8 általánossal (7 első és 1 második),felvettek embereket rendőrnek,de azért a régiek,a klasszikus rendőrök-150 cm és 150 kg,harcsabajusszal-még nem koptak ki teljesen az állomány kötelékéből.

Talán ezek a jegyzőkönyvek pont az Ő életművük,vagy talán az általuk kinevelt  új nemzedéké.Ez lényegében nem is fontos,ez nem von le semmit a tartalmuk értékéből.

Ízlelgessétek,majszolgassátok a csodálatosan megfogalmazott,és közérthető feljegyzéseket.( A helyesírás tökéletes,nem elírtam,így szerepelnek)

Jó étvágyat hozzá!:)

 

"A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elműködött!"

"Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya."

"Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsőre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált."

"Gyanúsítotti jegyzőkönyvből: Levittem az alagsorba és meg homoszexuáltam, amit éreztem iránta."

"Ezennel a feljelentésnek helyt adok és bevallom, én követtem el Pistával azt a homok szexuális dolgot."

"A férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hasba szúrta, így akart véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, csak felcsúszott kicsit a kés."

"Körözést rendelek el személy elleni lopás szabálysértés bűncselekmenye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron Bor Béla sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bűncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette."

"A bogádi faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg."

"A hullán gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt."

"Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból előadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét."

"A társadalmi tulajdont sértő bűncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat."

"Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedő elküldött melegebb éghajlatra. én elmentem, majd másodmagammal visszatértem."

"Tetten értem, amint a padon fekve csavargott."

"Kárbecslő álláspontjáról ír a rendőr: Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál."

"és akkor bejött az irodába két női hölgy."

"A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya."

"észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszőjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni."

"A feljelentő szerint bevitték a nudistákat a rendőrségre, ahol
megruházták őket."

"Az elkövető vékony, csenevész volt, leginkább az "iti" figurájára emlékeztet."

"A férj egy idegen nővel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendőrnek, hogy férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz."

"Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó találkozó volt előtte."

"Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedő közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került."

"A gyanúsított gépkocsijával Miskolc belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárt."

Szexuális tanácsadás best of

A szexuális tanácsadást egy fontos dolognak tartom,de mikor retardált gyerekek kérdeznek,csak hülye válaszokat lehet adni.Bevallom őszintén fetrengtem némelyiken a röhögéstől,ezért megosztom veletek,remélem tetszeni fog.A válaszokat kiemeltem,mert némelyik nagyon odab@sz:)

 

16 éves érdeklodo lány vagyok. Kérdésem a következo: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?
- Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét? 
- Amelyikbe neked jólesik

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót? 
- "Anyu, szeretnék melltartót."

Feltünon csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Elotte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret. 
- Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?

Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt. 
- Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellenorizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szorök nottek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért toletek kérek segítséget! 
- Keresd fel Chuwbacca-t, o is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele. 
- Ebben a sorrendben?

16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva? 
- Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja. 
- Alapítsatok kommunát.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet. 
- Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy

Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg? 
- Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az eros férfiakat. Nehogy sírj!

16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errol, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná. 
- Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok? 
- Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nott szor. Hogyan növesszem meg? 
- Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel. 
- Mindent a maga helyén: eloször szokjál le a bevizelésrol, és csak utána szokjál rá a szexre.

11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés? 
- Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.

....még hónaljszorzetem sincs... 
- Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes

....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?... 
- FüRöDJ VAZZE!!!!

....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szuzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?... 
- Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.