Látogatottság

látogató számláló

Nevem innen ered :)

Címkefelhő
Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás

Még mindíg a MÉM zenék hatása alatt vagyok - íme a best of kategóriák

Egy barátommal Skype-oltunk,és közben idétlen videókat küldözgettünk egymásnak.Egy idő után,jöttek a zenei videók,és azok közül is az ütősebbek.Gondoltam megkeressük a lejobbakat.Tisztelettel jelentem,sikerült!

Ezt kívánom megosztani most veletek.

Kezdjük mindjárt egy hazai csúcstermékkel!A szövegre tessenek odafigyelni,főleg a refrén javallott megtanulásra. ( Holnap kikérdezem )

Ime tehát ez a gyöngyszem:

 

 

 

Gyönyörű gyerekdal volt,ugye?

 

A másodiknak bemutatok egy fantasztikus kínai rappert,aki egy ottani tehetségkutatón villantotta meg tudását.A videot nézve,engem egy retardált majom nyervogására emlékeztet,bár lehet,hogy a szövegben van a titok.Remélem felfedezték azóta,és a rapperek népes táborát bővíti azóta az ottani 50 cent.

 

 

 

Harmadiknak egy üzbég zenei csemege.A "tinédzser"korú énekes igényes klipjében néha megjelenik egy hastáncos nő,fokozva ezzel is a zenei élményt,és nem kevésbé a már szinte űrkorszaki technikákat felsorakoztató képi elemeket is.

 

 

 

A most következőt nem tudom meghatározni.A McDonald's bohóc rángatózik.Talán ennyi amit elöljáróban mondanék.A zene - már ha ez az -talán még igényesebb mint az eddigiek.

 

 

 

 

 

A végére hagytam,egy már szinte relikviának számító cseh remeket.Magyar felirattal,csak,hogy a szöveg értésének élménye se maradjon ki.Fantasztikus.

A pajesz visz mindent!:D

 

 

 

A vicc az egészben az,hogy annyit hallgattam amíg felraktam,hogy a dallama a fülemben maradt:D

MÉM cikisek ezek a zenék számomra :)

Felkérést kaptam freesoul-tól egy újabb játékra.A játék lényege,három ciki,vagy idegesítő dal megnevezése.Ha elkészültél hívj meg három másik tagot is a játékba.

Számomra a legkiborítóbb talán mindjárt ez a "gyöngyszem".Kiszel "szemöldök"Tüncike,és ratyi barátja,fantasztikus énektudásukkal kápráztatják el a nagyérdeműt,nem megfeletkezve,a dal finoman cizellált szövegéről sem.Nagyon mélyenszántó gondolatokat közöl ez a dal,ami egyébként a siketek és gyengénlátók közt sem aratott osztatlan elismerést.Nem is értem miért?:)

Javasolnám egyébként kényszervallatások,illetve különösen kegyetlen kivégzési módokhoz alkalmazni.Egyszer belehallgattam,majd két hét rángógörcsöt kaptam tőle.

Ime tehát büntetésként nektek is:

 

A második is hasonló reakciókat váltott ki belőlem.Egy igényes előadó,talán még igényesebb produktuma a következő.Igen,Ő az!

GYŐZIKE!!

 

Az igazság az,hogy a harmadik helyre nem tudtam eldönteni kit is rakhatnék,ezért kettőt is bemutatok nektek.Mind zeneileg,mind szövegben bőven vihetné a "förtelmesen szar"címet,de ezt a döntést inkább rátok bízom.Erős idegzetü,enyhén mazohista hajlamúaknak ajánlanám,halgassák végig,de csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Ime tehát holtversenyben a harmadik helyezés:

 

 

 

Remélem sikerült kellő "minőségi"anyaggal szolgálnom.Az esetleges mellékhatások tekintetében,pedig forduljatok kezelőorvosotokhoz,vagy gyógyszerészetekhez.:)

 

Akiket meghívok a játékba:

 

Seafalcon

bpmacsek

Noithery