A következőkben idézeteket olvashattok rendőrségi jegyzőkönyvekből.Sajnos az ehhez hasonló csodálatos feljegyzések,és kinyilatkoztatások miatt is növekszik a rendőrök szellemi képességeinek negatív megítélése,de hogy egy klasszikust idézzek:"A tények makacs dolgok"( Virág elvtárs a tanú c.filmből )

Elmúlt az az idő.mikor 8 általánossal (7 első és 1 második),felvettek embereket rendőrnek,de azért a régiek,a klasszikus rendőrök-150 cm és 150 kg,harcsabajusszal-még nem koptak ki teljesen az állomány kötelékéből.

Talán ezek a jegyzőkönyvek pont az Ő életművük,vagy talán az általuk kinevelt  új nemzedéké.Ez lényegében nem is fontos,ez nem von le semmit a tartalmuk értékéből.

Ízlelgessétek,majszolgassátok a csodálatosan megfogalmazott,és közérthető feljegyzéseket.( A helyesírás tökéletes,nem elírtam,így szerepelnek)

Jó étvágyat hozzá!:)

 

"A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elműködött!"

"Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya."

"Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsőre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált."

"Gyanúsítotti jegyzőkönyvből: Levittem az alagsorba és meg homoszexuáltam, amit éreztem iránta."

"Ezennel a feljelentésnek helyt adok és bevallom, én követtem el Pistával azt a homok szexuális dolgot."

"A férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hasba szúrta, így akart véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, csak felcsúszott kicsit a kés."

"Körözést rendelek el személy elleni lopás szabálysértés bűncselekmenye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron Bor Béla sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bűncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette."

"A bogádi faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg."

"A hullán gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt."

"Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból előadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét."

"A társadalmi tulajdont sértő bűncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat."

"Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedő elküldött melegebb éghajlatra. én elmentem, majd másodmagammal visszatértem."

"Tetten értem, amint a padon fekve csavargott."

"Kárbecslő álláspontjáról ír a rendőr: Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál."

"és akkor bejött az irodába két női hölgy."

"A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya."

"észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszőjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni."

"A feljelentő szerint bevitték a nudistákat a rendőrségre, ahol
megruházták őket."

"Az elkövető vékony, csenevész volt, leginkább az "iti" figurájára emlékeztet."

"A férj egy idegen nővel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendőrnek, hogy férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz."

"Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó találkozó volt előtte."

"Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedő közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került."

"A gyanúsított gépkocsijával Miskolc belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárt."